Over Vrielink's Zuivel & Vlees

Even voorstellen…

Dichtbij het Gammelkerstraatje tussen Deurningen, Oldenzaal, Saasveld en Weerselo, wonen wij Marcel & Marloes Vrielink. Marcel is geboren op onze boerderij. Een boerderij die van vader op zoon is gegaan. Waarin Marcel met ziel en zaligheid werkt. Natuurlijk met hulp van Marloes en onze kinderen Noa & Mats. 

De boerderij bestaat al sinds begin vorige eeuw. Hier is de opa van Marcel begonnen met het melkveebedrijf. Later heeft Marcel’s vader dit overgenomen samen met zijn moeder. En nadien hebben wij dit overgenomen. Kortom een echt familiebedrijf. Het bedrijf bestaat uit ongeveer 100 melkkoeien, 45 stuk jongvee en de kalfjes.

Sinds augustus 2020 zijn wij begonnen met de verkoop van verse melk, rechtstreeks te tappen uit onze melktank. Daarbij kwam al snel de verkoop van verse scharreleieren. 
In oktober 2020 zijn wij ook begonnen met de verkoop van vers rundvlees. Vlees van onze eigen koeien. Koeien die door ons zelf naar de slachterij worden gebracht. Deze koeien hebben dus geen stress ervaren. Het vlees dat wij verkopen zijn onder andere; entrecote, ossenhaas, sucadelappen, riblappen, rib-eye, gehakt, rundersaucijsjes en hamburgers. Echte Twentse producten! 

Tevens verkopen wij diverse soorten zuivel van Kotman’s Zuivelhuuske, producten van de Molenstichting, kaas van Zunakaas, sappen en jam van Twentefruit, Mosterd van Hans Joosten uit Boekelo, ambachtelijke producten van Bakkerij Schabbink, (oer)kefir, kippenvlees van familie Oude Kotte uit Geesteren en lams- en kalfsvlees van Bauke Bossink uit Weerselo.  Allemaal streekproducten dus. 


Wat wij belangrijk vinden, is dat de consument weet waar het product vandaan komt. Een leuke bijkomstigheid is, dat wij de consument het een en ander kunnen vertellen over de agrarische sector of een kijkje kunnen geven op onze boerderij.

Dus, wees welkom bij Vrielink’s Zuivel & Vlees